Ce este SpamAlert? Cum ma poate ajuta sa lupt impotriva spamului?

In primul rand trebie sa stiti ca SpamAlert.Ro nu este si nu apartine de o autoritate publica, a statului. Raportarea unui SPAM nu inseamna ca SpamAlert.Ro va lua sau poate lua masuri administrative, legale sau juridice impotriva expeditorului. Astfel, pentru a face o plangere legala sau pentru a actiona in justitie expeditorul mesajului SPAM trebuie sa va adresati direct autoritatilor abilitate ale statului.

SpamAlert.Ro va ofera instrumente online care va ajuta sa luati atitudine in mod eficient impotriva mesajelor SPAM, iar utilizarea acestor instrumente este gratuita.


Instrumentul de raportare a mesajelor spam
SpamAlert extrage din mesajele raportate de dvs. informatii pe care le va utiliza in identificarea expeditorului:
 • localizarea expeditorului de spam;
 • adresa de e-mail unde puteti raporta abuzul direct catre administratorul retelei de internet pe care o foloseste spammerul.
  De asemenea, SpamAlert utilizeaza datele extrase pentru a genera gratuit lista de blocare a mesajelor spam (lista neagra).

  Raportarea catre administratorii retelelor
  SpamAlert va ajuta sa raporati usor, dintr-un click, mesajele spam catre administratorii retelelor de internet in care sunt gazduite serverele de email care expediaza spam.
  Care sunt consecintele acestei actiuni? Administratorii retelelor de internet, conform contractelor de furnizare a serviciilor de utilizare a retelei, vor lua masuri de penalizare a spammer-ilor, inclusiv blocarea definitiva a serviciilor catre acestia.

  Utilizarea listei negre pentru a bloca mesajele spam
  SpamAlert va pune la dispozitie o lista de adrese de email, domenii si IP-uri care fac spam, ordonata (descrescator) dupa numarul de mesaje spam raporate pentru fiecare in parte.
  Puteti folosi foarte simplu (copy+paste) lista neagra impreuna cu clientul de e-mail pe care-l utilizati (OutLook,...). In acest fel toate mesajele venite de la spammerii care se afla in lista vor fi blocate.

  Utilizati SpamAlert in mod responsabil!
  In aceasta ideie este necesar sa respectati urmatoarele reguli simple:
 • Trebuie sa raportati doar e-mail-urile nesolicitate.
 • Nu raporati mesajele care va sosec de la liste de discutii, forumuri, site-uri...etc in care singuri v-ati inscris.
 • Va asumati inteaga responsabilitate pentru veridicitatea raportarilor trimise catre SpamAlert.
  Daca veti incalca aceste reguli simple, de bun simt, SpamAlert va va interzice accesul la serviciile sale. Trebuie sa aveti in vedere ca SpamAlert tine minte cine si ce a raportat...

  Riscuri in utilizarea listei negre
  Exista riscul ca lista neagra sa blocheze e-mailurile ne-spam, in cazul in care exista raportari nejustificate de spam din partea unor raportori mai mult sau mai putin responsabili. In nici un caz SpamAlert nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele neplaceri sau pierderi de orice fel provocate de folosirea acestui serviciu. Noi va oferim acest serviciu in mod gratuit si cu cele mai bune intentii, insa responsabilitatea de utilizare va apartine in intregime.

  « Index RIF

 • Xecutive.ro
  Soft Restaurant
  Bine ati venit! Va rog sa intrati..
  Cu ce va servim?
  www.nexusmedia.ro
  Nexus ERP
  Solutie ERP Completa
  Preia Controlul Afacerii Tale!
  www.nexusmedia.ro

    Linkuri utile
     NXM Online Tools
  NXM.ro

     Nexus ERP Software
  NexusERP.ro

     Cursuri de schimb valutare
  cursvalutar-db.ro

     Gazduire web si Domenii .RO
  123Host.Ro

     Valideaza Coduri Uzuale
  Valideaza.Ro

     Coduri Postale
  CoduriPostale-db.Ro

     Coduri Utile
  123Coduri.Ro